Bedrijfsprofiel

Amerigo Ramazzina Founder

3 generaties lang , onderscheidt Ramazzina Amerigo marmer en graniet zich in haar sector om zijn flexibiliteit en dynamiek.

Ramazzina Amerigo is reeds lang gekend voor eindproductie in natuursteen maar in het laatste decennium heeft  zich sterk opgericht in het aanbieden van halffabrikaat, zoals platen, speciale afgewerkte producten type facades.

Dankzij de uitmundige keuze van materialen uit de beste groeve wereldwijd , de meest geavanceerde technologie en nauwkeurige controle op de productieketen, is Ramazzina Amerigo in staat om aan alle soorten behoeften van nationale en internationale klanten te voldoen.

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op de directe relatie met de klant en de uitwisseling van informatie in real time. Dit heeft ertoe geleid dat de Ramazzina Amerigo is toegenomen van jaar tot jaar autonome omzetgroei en klieneteelbestand.

Overtuigd van dit beleid in de huidige markt, is Ramazzina Amerigo zeker in staat om aan uw wensen te voldoen.

alt text

Van vader op zoon sinds 1962

De aandacht voor detail, vakmanschap en respect voor het milieu, voor meer dan 50 jaar maakt op het gebied van halffabrikaten marmer en graniet.

Amerigo Ramazzina, Oprichter

De waarden van de traditie in combinatie met technologische innovaties kunnen we in de voorhoede met nieuwe voorstellen in de verwerking van marmer en graniet.

Ramazzina broers, Managers